Kompania LMC Albania zhvilloi këtë të Mërkurë, datë 12 Tetor 2022, takim me studentët e Fakultetit të Ekonomisë, Universiteti i Tiranës. 

Përfaqësues të LMC Albania prezantuan para studentëve kompaninë dhe mundësitë që ofron për studentët.

Klikoni për më tepër: LMC Presentation

Mundësi punësimi për studentët e diplomuar në FEUT pranë LMC Albania

Copyright © 2023 Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës. Të gjitha të drejtat e rezervuara.