job_vacancy.jpg

Giobert Albania Shpk ofron mundësi punësimi për studentët e FEUT të programit Master dhe Bachelor të të gjitha degëve, në pozicionet: 

🧾 Junior Account  

🗃 Junior Buyer  

Kriteri kryesor: njohja e mirë e gjuhës italiane.  

Vendodhja: pranë mbikalimit të Fllakës, Durrës.  

Procedura e aplikimit: 

Ju lutemi, për të aplikuar dërgoni CV-në tuaj në adresën e e-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. 

Klikoni për më tepër: 

Job description - Junior Account

Job description - Junior Buyer

 

Copyright © 2023 Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës. Të gjitha të drejtat e rezervuara.