Në kuadër të programit Erasmus + është hapur thirrja e dytë për aplikime për bursa për mobilitete për studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin e Kalisz, në Poloni, për
semestrin e parë të vitit akademik 2024-2025.
https://uniwersytetkaliski.edu.pl/en/home-page/
Llojet e mobilitetit përfshijnë:
- Shkëmbimin e studentëve për studime;

Afati për aplikime: 05 Korrik 2024
Dokumentet duhen dorëzuar dorazi në Rektoratin e Universitetit të Tiranës, Sektori i Marrëdhënieve me Jashtë si dhe duhet të dërgohen të skanuara në formatin pdf në e-mailin
Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo..
Për më shumë informacion mbi bursat mund të na kontaktoni në adresën: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo..
Universiteti i Tiranës ju uron suksese në aplikimin tuaj!

Klikoni për më tepër:

Copyright © 2024 Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës. Të gjitha të drejtat e rezervuara.