Studentët e vitit të fundit të studimeve Master që kanë provime të pashlyera, kanë mundësi për t'i dhënë këto provime në datat 1, 2 dhe 3 Nëntor 2023.
Ju lutemi, plotësoni me kujdes fushat e kërkuara! Regjistrimi kryhet vetëm një herë.

Studentët të cilët nuk kanë kryer pagesën e tarifës së shkollimit nuk do të lejohen të hyjnë në provim!

Klikoni për më tepër:  Regjistrim për provimet e datës 1, 2 dhe 3 Nëntor 2023, për studentët e vitit të fundit të studimeve, Master

Oraret dhe sallat në të cilat do të zhvillohen provimet do të afishohen në vijim.
Suksese!

Copyright © 2024 Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës. Të gjitha të drejtat e rezervuara.