BKT shpall vendin vakant për studentët e biznesit dhe marketingut: Asst. Specialist shitje

Proçedura e aplikimit:

Për të aplikuar për këtë pozicion, ju lutem dërgoni CV të detajuar në adresën e email-it: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Klikoni për më tepër: 

Mundësi punësimi për studentët e FEUT pranë BKT

Copyright © 2024 Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës. Të gjitha të drejtat e rezervuara.