Këtu do të gjeni Datat e Provimeve, Bachelor dhe Master, Sezoni Vjeshtë, Shtator 2021.

Suksese!

Klikoni për më tepër:

Datat e Provimeve, Vjeshtë, Shtator 2021, Bachelor

Datat e Provimeve, Vjeshtë, Shtator 2021, Master

Copyright © 2023 Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës. Të gjitha të drejtat e rezervuara.