Universiteti Shtetëror i Kalifornisë, Northridge, ka shpallur njoftimin e Bursave të Programit Ndërkombëtar të Shkëmbimit në Sipëmarrje, Lidership, Komunikim dhe Inovacion, për studentët e ciklit Bachelor dhe Master.
 
Copyright © 2024 Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës. Të gjitha të drejtat e rezervuara.