BKT shpall vend vakant:  

- Asistent / Specialist – Departamenti i Raportimit Financiar dhe Buxhetimit 

Proçedura e aplikimit:  

Për të aplikuar për këtë pozicion, ju lutem dërgoni CV-në tuaj në adresën e email-it:Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. 

Afati për aplikim:

30.07.2021 

Klikoni për më tepër:

Mundësi punësimi për studentët e FEUT pranë BKT

Copyright © 2024 Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës. Të gjitha të drejtat e rezervuara.