- FAS intern / Junior associate;
- Audit Intern;
Background në fushën ekonomike / Matematikë / Statistikë / Informatikë Ekonomike.
Gjuhë e huaj: Anglisht; Gjermanisht (përbën avantazh).
___________________________
- Front end / Javascript Developer;
- Java Developer;
- Cloud or Integration - Junior Developer;
- Junior tester;
Background në fushën Informatikë Ekonomike / IT / Shkenca kompjuterike dhe fusha të lidhura me to.
Gjuhë e huaj: Anglisht; Gjermanisht / Frengjisht (përbën avantazh).
___________________________
Afati për aplikim për këto pozicione: 30 Qershor 2021.
Të gjithë të interesuarit mund të dërgojnë CV-të e tyre duke përcaktuar pozicionin për të cilin kanë interes në adresën: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Copyright © 2023 Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës. Të gjitha të drejtat e rezervuara.