Në kuadër të programit #YOUARECREDINS është hapur thirrja për studentët e diplomuar të FEUT-së, me qëllim që t’u ofrojë mundësinë për të aplikuar njohuritë e marra në auditoret e universitetit, në një mjedis të motivuar dhe profesional.

Klikoni për më tepër:

Hapet thirrja për aplikime për programin #YOUARECREDINS për studentët e diplomuar në Fakultetin e Ekonomisë

Copyright © 2024 Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës. Të gjitha të drejtat e rezervuara.