"NDËRKOMBËTARIZIMI - SFIDË E RE PËR UNIVERSITETET SHQIPTARE: MBI MODELIN E KONSOLIDUAR TË FAKULTETIT TË EKONOMISË NË UT"

I FTUAR:

Prof. Dr. DHORI KULE, dekan i Fakultetit të Ekonomisë, Universiteti i Tiranës

EKSKLUZIVE:

Prof. Dr. HEINZ-DIETER WENZEL, pedagog i Teorisë së Ekonomisë në Universitetin e Bambergut [Otto-Friedrich-Universität Bamberg], Gjermani, Doctor Honoris Causa i Universitetit të Tiranës.

Intervista me studentë nga Franca, Gjermania dhe Portugalia që aktualisht studiojnë në Fakultetin e Ekonomisë të Universitetit të Tiranës.

Klikoni për më tepër:

Emisioni Auditor Arsimi RTSH, Qershor 2021

WhatsApp_Image_2021-06-24_at_13.18.52_2.jpeg        WhatsApp_Image_2021-06-24_at_13.18.51_2.jpeg  

WhatsApp_Image_2021-06-24_at_13.18.52_3.jpeg   WhatsApp_Image_2021-06-24_at_13.18.50.jpeg   WhatsApp_Image_2021-06-24_at_13.18.51_1.jpeg

WhatsApp_Image_2021-06-24_at_13.18.51.jpeg   WhatsApp_Image_2021-06-24_at_13.18.52.jpeg   WhatsApp_Image_2021-06-24_at_13.18.50_2.jpeg

WhatsApp_Image_2021-06-24_at_13.18.51_3.jpeg   WhatsApp_Image_2021-06-24_at_13.18.51_4.jpeg   WhatsApp_Image_2021-06-24_at_13.18.52_1.jpeg

Copyright © 2024 Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës. Të gjitha të drejtat e rezervuara.