Këtu do të gjeni  Vendimin Nr. 2, dt. 20.01.2020 të Dekanatit të Fakultetit të Ekonomisë, "Mbi kriteret e pranimit të studentëve në ciklin e parë dhe të dytë të studimeve, në Fakultetin e Ekonomisë, UT, për vitin akademik 2021-2022". Për çdo paqartësi mund të kontaktoni me email në adresën: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo..

Klikoni për më tepër:

Mbi kriteret e pranimit të studentëve në ciklin e parë dhe të dytë të studimeve, në Fakultetin e Ekonomisë, UT, për vitin akademik 2021-2022

Copyright © 2023 Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës. Të gjitha të drejtat e rezervuara.