Programi i Përvojës më të mirë në Promovimin e Integritetit Akademik ka të bëjë me shkëmbimin në mënyrën më të gjerë të mundshme të informacionit dhe praktikave të mira ndërmjet vendeve anëtare të KiE dhe ngritjen e vetëdijes për çështjet e etikës, transparencës dhe integritetit në arsim dhe përqendrohet në gjetjen e zgjidhjeve efektive në drejtim të promovimit të Integritetit Akademik gjatë krizës shëndetësore COVID-19 në kategoritë e mëposhtme: 
• Mësimdhënia dhe të nxënit;
• Politikat; 
• Procedurat; 
• Komunikimi; 
• Qeverisja / strukturat; 
• Trajnimi.
 
Aplikimet kryhen deri më datë 20 gusht 2021 në adresën http://Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo./
Copyright © 2024 Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës. Të gjitha të drejtat e rezervuara.