“Shkolla Verore” do të zhvillohet online në gjuhën angleze dhe është e hapur për të gjithë studentët e nivelit Bachelor, Master dhe PhD.

Studentët nga Shqipëria mund të aplikojnë për bursën CEEPUS për të marrë pjesë pa pagesë në shkollën verore.

Për të aplikuar dhe detaje të mëtejshme klikoni në linkun si më poshtë:

https://apply.pte.hu/en_GB/courses/course/464-eutopia-202127-visions-and-missions-europe-online-summer-school

Afati i fundit për aplikim është data 16 Maj 2021.

Klikoni për më tepër:

Shkollë verore online në Universitetin Pecs, Hungari

Copyright © 2024 Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës. Të gjitha të drejtat e rezervuara.