job.jpg

Optika 1 shpall dy mundësi punësimi për studentët e FEUT për pozicionin:

🧾 Përfaqësues i Shitjeve

⏱ Punohet 6.5 orë. Turnet janë në oraret - 09:00 - 15:30 dhe 14:30 - 21:00. Studentët duhet ta kenë të mundur të punojnë në këto orare.

Proçedura e aplikimit: 

Ju lutemi, për të aplikuar dërgoni CV-në tuaj me subjekt “Përfaqësues i Shitjeve” në adresën e e-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. 

Klikoni për më tepër:

Mundësi punësimi për studentët e FEUT pranë Optika 1

Copyright © 2022 Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës. Të gjitha të drejtat e rezervuara.