e_para.JPG

Departamenti i Financës zhvilloi në datën 6 dhjetor 2021, workshop-in me temë: “E ardhmja e financave të qëndrueshme” me pjesëmarrjen e ekspertëve të fushës, për të nxitur diskutime jashtë kornizës akademike dhe për të promovuar bashkërendimin e veprimeve të të gjithë aktorëve të përfshirë: sistem financiar – universitet – sektor privat – sektor publik.

Përveç stafit akademik, të ftuar ishin:

Z. Fran Brahimi, Drejtor i Financave Vendore, Ministria e Financave dhe Ekonomisë;

Z. Halit Xhafa, Dekan i Fakultetit të Ekonomisë, Kolegji Universitar Qirjazi;

Znj. Valbona Guri, Drejtoreshë e Marketingut, Banka Credins;

Znj. Violeta Hazhillazi, Drejtoreshë Manaxheriale, Mazars.

Foto nga Workshop-i

Copyright © 2024 Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës. Të gjitha të drejtat e rezervuara.