karta_e_studentit.jpg

Ditën e Hënë, në orën 10:30, në sallën B203 do të zhvillohet një takim informues nga përfaqësues të Bashkisë Tiranë me studentët e Fakultetit të Ekonomisë mbi avantazhet e përdorimit të Kartës së Studentit. Studentët do të informohen rreth aplikacionit, si mund të përfitojnë shërbime falas ose me kosto të reduktuar në 1500 ente publike dhe subjekte private në qytetin e Tiranës.

Për më shumë informacion rreth Kartës së Studentit, klikoni:

Karta e studentit në qytetin e Tiranës

Copyright © 2024 Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës. Të gjitha të drejtat e rezervuara.