job.jpg

Fibank shpall vende vakante për studentët e FEUT në pozicionet:  

  1. Arkëtare për Agjencitë e Tiranës 
  2. Personal Bankier për Agjencitë e Tiranës 

Proçedura e aplikimit:  

Ju lutemi, për të aplikuar dërgoni letër aplikimi dhe Cv-në tuaj (anglisht) në adresën e e-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. 

Afati për aplikim20 Dhjetor 2021

Klikoni për më tepër:

Mundësi punësimi për studentët e FEUT pranë Fibank si Bankier Personal

Mundësi punësimi për studentët e FEUT pranë Fibank si arkëtare

 

 

 

Copyright © 2024 Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës. Të gjitha të drejtat e rezervuara.