internship.JPG

GIZ Albania ofron mundësi internship-i lidhur me objektivat e zyrës si Kontabiliteti, Financa dhe Adminstrim Biznesi për studentët e FEUT që kanë përfunduar studimet ose janë në përfundim të tij.  

Proçedura e aplikimit:  

Ju lutem për të aplikuar për këtë mundësi internship-i dërgoni letër aplikimi, CV (anglisht) dhe referenca në adresën e e-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.  

Afati për aplikim: 19 Dhjetor 2021 

Klikoni për më tepër: 

Mundësi internship-i për studentët e FEUT pranë GIZ Albania 

Copyright © 2024 Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës. Të gjitha të drejtat e rezervuara.