internship.JPG

Kompania Ardex Consulting, e cila operon në fushën e shërbimeve të Kontabilitetit dhe Konsulencave Financare, ofron mundësi internship-i pranë Departamentit të Financë – Kontabilitetit për studentët e FEUT që kanë përfunduar ciklin e studimeve Master ose janë në përfundim të tij.  

Proçedura e aplikimit:  

Ju lutem, për të aplikuar për këtë mundësi internship-i dërgoni CV-në tuaj në adresën e-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.  

Klikoni për më tepër:

Mundësi Internship-i për studentët e FEUT pranë Ardex Consulting 

Copyright © 2024 Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës. Të gjitha të drejtat e rezervuara.