job.jpg

Eurolab International Grup, importues ekskluziv dhe distributor i markave ndërkombëtare Premium, shpall vendin vakant për studentë të sapodiplomuar për Informatikë Ekonomike si:  

-Specialist Implementimi Programi  Proçedura e aplikimit:   Ju lutem, për të aplikuar, dërgoni CV tuaj në adresën e e-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Klikoni për më tepër:

Mundësi Punësimi për studentët e FEUT pranë Eurolab International Grup

Copyright © 2024 Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës. Të gjitha të drejtat e rezervuara.