vlcsnap-2021-11-24-11h09m04s861.png

I nderuar Staf i Fakultetit të Ekonomisë dhe të dashur Studentë!

Duke ju uruar Gëzuar Ditën e Pavarësisë dhe Festën e Çlirimit, ju njoftojmë se bazuar në legjislacionin në fuqi, dita e Hënë dhe e Martë, 29-30 Nëntor, janë ditë pushimi.

Urim për Ditën e Pavarësisë dhe Festën e Çlirimit

 

 

Copyright © 2024 Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës. Të gjitha të drejtat e rezervuara.