job.jpg

O.E.S Distrimed shpall vendet vakante për studentët e FEUT,  

  • Supply Chain  
  • Logistic Manager  

Proçedura e aplikimit:  

Për të aplikuar për këto pozicione pune dërgoni CV-në tuaj dhe listën e notave në adresën e e-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.  

Klikoni për më tepër:  

Mundësi punësimi për studentët e FEUT pranë O.E.S Distrimed

Copyright © 2024 Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës. Të gjitha të drejtat e rezervuara.