internship.jpg

OTP Bank shpall thirrjen për internship, për studentët e FEUT në sektorin E-Channels. Preferohen studentë të cilët mund të angazhohen me kohë të plotë.  

Proçedura e aplikimit:  

Për të aplikuar për këtë internship, ju lutem dërgoni CV-në dhe letrën e motivimit në adresën e e-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. 

Afati për aplikim:  

18 Nëntor 2021  

Klikoni për më tepër: 

Mundësi internship-i për studentët e FEUT pranë OTP Bank

Copyright © 2024 Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës. Të gjitha të drejtat e rezervuara.