internship.jpg

EY Albania shpall thirrjen për Internship për studentët e Master, viti i dytë në degën e Kontabilitetit, Financës dhe Ekonomisë.  

Procedura e aplikimit:  

Për të aplikuar, ju lutem dërgoni CV-në tuaj në adresën e e-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. 

Afati për aplikim:  

17/ 11/ 2021 

Klikoni për më tepër:

Mundësi Internship-i për studentët e FEUT

 

Copyright © 2024 Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës. Të gjitha të drejtat e rezervuara.