meet.JPG

British American Tabacoo lançon projektin “Meet Your Mentor" (MYM), me fokus studentët. Ky projekt ka si qëllim mësimin dhe orientimin e pjesëmarrësve drejt hapave të para të karrierës në fushën që ata kanë zgjedhur të investojnë, duke u ndjekur nga një mentor gjatë gjithë kohëzgjatjes së programit.  

Proçedura e aplikimit: 

Për të aplikuar, ju lutem dërgoni CV-në tuaj dhe letrën e motivimit në adresën e e-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. 

Afati për aplikim:  

05/11/2021 

Copyright © 2024 Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës. Të gjitha të drejtat e rezervuara.