image002.jpg

Ministria e Bashkëpunimit dhe Zhvillimit Ekonomik (BMZ) dhe Komitetit të Marrëdhënieve Ekonomike të Europës Lindore të Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Gjermane (Ost-Ausschuss) shpallin thirrjen për programin e praktikave të Biznesit Gjerman për studentët e FEUT, Bachelor (viti i tretë) dhe Master (viti i dytë).  

Proçedura e aplikimit:  

Për të aplikuar, ju lutem plotësoni formën e aplikimit online nëpërmjet linkut: https://www.djindjic-stipendienprogramm.de/applicants

Afati për aplikim:  

16 nëntor 2021 

Klikoni për më tepër: 

Mundësi Internship-i për studentët e FEUT

 

Copyright © 2024 Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës. Të gjitha të drejtat e rezervuara.