njoftim.jpg

Procesi i regjistrimeve!

Regjistrimet e aplikantëve fitues për të ndjekur studimet e ciklit të parë në Fakultetin e Ekonomisë, UT, vazhdojnë edhe ditën e Shtunë, të Diel, pra dhe në datat 2-3 Tetor, sipas kalendarit në udhëzimin përkatës, në Fakultetin e Ekonomisë, UT.

Suksese!

Copyright © 2024 Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës. Të gjitha të drejtat e rezervuara.