ministria_e_shendetesise.jpeg

Më poshtë do të gjeni Urdhërin e Ministres së Shëndetësisë, nr. 413, datë 24.09.2021, "Për marrjen e masave për parandalimin e infeksionit Covid-19 për personelin e institucioneve arsimore dhe studentët".

Urdhër nr. 413, datë 24.09.2021, "Për marrjen e masave për parandalimin e infeksionit Covid-19".

 

 

Copyright © 2024 Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës. Të gjitha të drejtat e rezervuara.