internship.jpg

Shega Trans SHA shpall thirrjen për internship për studentët e sapodiplomuar ose në ndjekje të studimeve Master në degët e Adminstrim Biznes, Ekonomi dhe Marketing.  

Proçedura e aplikimit:  

Për të aplikuar për këtë internship, ju lutem dërgoni Cv-në tuaj në adresën e e-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. me subjekt: Kërkesë për internship  

Klikoni për më tepër:  

Mundësi Internship-i për studentët e FEUT pranë Shega Trans SHA  

Copyright © 2024 Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës. Të gjitha të drejtat e rezervuara.