internship.jpg

OTP Bank Albania shpall thirrjen për internship në Departamentin e IT-së për studentët e sapodiplomuar ose në ndjekje të studimeve në degët e Teknologjisë së informacionit/Informatikë Ekonomike etj.  

Kohëzgjatja:  

1 – 3 Muaj  

Angazhimi:  

4- 6 orë  

Proçedura e aplikimit:  

Për të aplikuar për këtë internship, ju lutem dërgoni CV të detajuar dhe letër motivimi në adresën e email-it: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. 

Afati për aplikim:  

3 Tetor 2021 

Copyright © 2024 Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës. Të gjitha të drejtat e rezervuara.