internship.jpg

Fondacionet Ivanaj në bashkëpunimin me Mindspace University shpall thirrjen për mundësi internshipi për studentët në fushën e biznesit dhe marketingut për “Mindspace University – Balkan Ties”.  

Kohëzgjatja e projektit:  

3 muaj (Tetor – Dhjetor)  

Proçedura e aplikimit:  

Për të aplikuar në këtë program, ju lutem klikoni këtu

Kliko për më tepër:

Thirrje për studentët e FEUT për të aplikuar për "Mindspace University-Balkan Ties"

 

 

Copyright © 2024 Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës. Të gjitha të drejtat e rezervuara.