mbrojtje_diplomash-master.png

Këtu do të gjeni datat e mbrojtjes së diplomave Bachelor dhe Master, sipas departamenteve:

Data mbrojtje diplomash, Bachelor dhe Master

Copyright © 2024 Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës. Të gjitha të drejtat e rezervuara.