Drejtuesit e Departamenteve

Drejtuesit e Departamenteve sigurojnë udhëheqje akademike dhe organizimin e mësimdhënies. Ata janë në kontakt të vazhdueshëm me strukturat më të larta drejtuese të Fakultetit si Dekani dhe Zv. Dekanët, së bashku me të cilët kujdesen për një gamë të gjerë të çështjeve akademike dhe çështjeve të tjera rreth Fakultetit.

tonin_kola.jpeg
Prof. Dr. Tonin Kola, Departamenti i Ekonomiksit
Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

 

ingrid_shuli.jpeg
Prof. Dr. Ingrid Shuli, Departamenti i Kontabilitetit
ingridshuli@gmail.

 

nevila_baci.jpeg
Prof. Dr. Nevila Baci, Departamenti i Statistikës dhe Informatikës së Zbatuar
Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

 

dorina_kripa.jpeg
Prof. Dr. Dorina Kripa, Departamenti i Financës
Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo..

 

etleva_leskaj.jpeg
Prof. Assoc. Dr. Etleva Leskaj, Departamenti i Menaxhimit
Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

 

mirdaim_axhami.jpeg
Prof. Assoc. Dr. Mirdaim Axhami, Departamenti i Marketing-Turizmit
Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

 

Copyright © 2024 Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës. Të gjitha të drejtat e rezervuara.