Komisioni i Prokurimit Publik ka shpallur konkurrimin për plotësimin e listës vjetore të Ekspertëve dhe Specialistëve të Pavarur për vitin 2023. 

Kandidatët e interesuar duhet të paraqesin para datës 20 Dhjetor 2022 në Selinë e Komisionit të Prokurimit Publik, në adresën e e-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. ose në sesionin e dedikuar të aplikimit në faqen zyrtare kpp.alhttps://kpp.al/, dokumentacionin e kërkuar. 

Klikoni për më tepër:  
Njoftim për ekspertë, specialistë të pavarur dhe laboratorë të akredituar

Copyright © 2023 Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës. Të gjitha të drejtat e rezervuara.