Njoftohen të gjithë aplikantët Fitues në Programet e Studimit Master, Fakulteti i Ekonomisë, Viti Akademik 2022-2023, të cilët nuk kanë mundur të regjistrohen, se vijojnë regjistrimet pranë Fakultetit të Ekonomisë, Ditën e Hënë dhe të Martë, datë 14 - 15 Nëntor 2022 nga ora 10:00-15:00.

Suksese!

Ju mirëpresim!

Copyright © 2023 Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës. Të gjitha të drejtat e rezervuara.