ZH_Start_it_UP.jpg

Start it 🆙 - Demo Day
📍 25-26 Nëntor, në ambientet e Fakultetit të Ekonomisë, Universiteti i Tiranës

Keni një ide biznesi?
Keni aftësi sipërmarrëse?
Dëshiron të çosh idenë tënde në një tjetër nivel?
Bëhu pjesë e kompeticionit Start it UP organizuar nga UNIque Junior Enterprise në bashkëpunim me Fakultetin e Ekonomisë UT!

Merr mentorim nga ekspertë vendas e të huaj, prezanto së bashku me grupin tënd dhe FITO!

Grupi fitues do të përfitojë një biletë për në Startup Live Vienna, një nga evenimentet më të njohura në Europë për zhvillimin e ideve të reja të biznesit.

Të gjithë pjesëmarrësit do të njihen nga afër me mundësinë e alokimit të startupit të tyre në Austri!

Apliko në linkun në vijim: http://unique-je.org/2022/10/20/start-it-up-demo-day/

Ky aktivitet mbështetet nga Ministri i Shtetit për Mbrojtjen e Sipërmarrjes.

Copyright © 2023 Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës. Të gjitha të drejtat e rezervuara.