Në kuadër të Programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët e Universitetit të Tiranës për semestrin e dytë të vitit akademik 2022-2023 në Universitetin “Dunarea de Jos” në Galati, Rumani.

Llojet e mobilitetit përfshijnë:
- Shkëmbimin e studentëve për studime;

Nivelet e mobilitetit për studentët:
- Bachelor (sipas fushave të poshtëshënuara);
- Master (sipas fushave të poshtëshënuara);

Fushat e studimit:

- Ekonomiks (për studentët Bachelor dhe Master);
- Adminstrim biznesi (për studentët Bachelor dhe Master);

Afati për aplikim: 15 Nëntor 2022

Dokumentat duhen dorëzuar dorazi në Rektoratin e Universitetit të Tiranës, Sektori i Marrëdhënieve
me Jashtë, si dhe duhet të dërgohen të skanuara në e-mailin Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Universiteti i Tiranës ju uron suksese në aplikimin tuaj!

Klikoni për më tepër:

Hapet thirrja për bursa për studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin “Dunarea de Jos” në Galati, Rumani, në kuadër të programit Erasmus + për semestrin e dytë të vitit akademik 2022-2023

 

Copyright © 2023 Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës. Të gjitha të drejtat e rezervuara.