Nëse keni një diplomë Bachelor dhe dëshironi të krijoni një karrierë të suksesshme në industrinë e Turizimit apo jeni të punësuar në këtë industri dhe dëshironi të zhvilloheni profesionalisht, “Masteri i Shkencave në Menaxhim Turizëm”, në FEUT., është zgjedhja e duhur.

Për më shumë informacion mbi mundësitë dhe përfitimet që departamenti ofron ndiqni videon nga Prof. Asoc. Dr. Mirdaim Axhami, Përgjegjës i Departamentit Marketing – Turizëm.

Informacionin në lidhje me aplikimin e gjeni në linkun: Vazhdojnë aplikimet për studimet e Ciklit të Dytë, Master!

Copyright © 2023 Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës. Të gjitha të drejtat e rezervuara.