BKT.jpg
Banka Kombëtare Tregtare organizon Akademinë FinTech 2022, një mundësi për studentët e FEUT për të zhvilluar internship-in pranë departamentit të IT, për t'u trajnuar nga afër nga drejtues të lartë, si dhe për të fituar përvojë në fushën bankare. 
 
📌 Studentë të vitit të tretë Bachelor dhe Master në fushën e IT
📌 Internship-it ju ofron të mbështesni IT dhe funksionet korporative të bankës nëpërmjet përfshirjes në projekte të ndryshme bankare 
Procedura e aplikimit: 
Ju lutemi, për të aplikuar dërgoni CV-në tuaj në adresën e e-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. 
 
Afati për aplikim: 31 Tetor 2022
 
Suksese!
Copyright © 2023 Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës. Të gjitha të drejtat e rezervuara.