Procesi i regjistrimeve!

Regjistrimet e aplikantëve fitues për të ndjekur studimet e ciklit të parë në Fakultetin e Ekonomisë, UT, vazhdojnë edhe ditën e Shtunë dhe të Diel, sipas kalendarit në udhëzimin përkatës, në Fakultetin e Ekonomisë, UT.

Suksese!

Copyright © 2023 Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës. Të gjitha të drejtat e rezervuara.