Rreth Fakultetit

Fakulteti i Ekonomisë është formuar në vitin 1952, me emrin Instituti i Lartë i Ekonomisë. Që prej vitit 1957, me krijimin e Universitetit të Tiranës, ai u përfshi në atë Universitet me emrin Fakulteti i Ekonomisë. Fakulteti operon në bazë të programeve të reja mësimore, në përputhje me programet e shkollave perëndimore, duke ofruar programe studimi në të tre ciklet: Bachelor, Master dhe Doktoraturë.

Më shumë rreth Fakultetit
Universiteti i Tiranës

Rreth Universitetit

Universiteti i Tiranës u krijua në vitin 1957 dhe është universiteti i parë në Shqipëri. Në fillim i formuar nga dhjetë fakultete, ky Universitet u nda në vitin 1991 kur fakultetet e inxhinierisë u grupuan në Universitetin Politeknik, duke lënë Universitetin e Tiranës me shtatë fakultete, të cilat mbulojnë shkencat humane, ekonomike dhe natyrore.

Më shumë rreth UT
Qyteti i Tiranës

Rreth qytetit të Tiranës

Për tu njohur me historinë e qytetit të Tiranës, duhet të kthehemi shumë pas në kohë, pikërisht në kohën kur fjala “Tiranë” u përdor për herë të parë. Për herë të parë emri i Tiranës në formën e sotme përmendet në vitin 1418 në një dokument të Venedikut. Tirana filloi të formëzohet në 1614 nga Sulejman Pasha, i cili ishte me origjinë nga fshati Mullet. Fillimisht, ai ndërtoi një xhami, një furrë dhe një hamam. Këto tre ndërtesa qenë fillesat e qytetit.

Më shumë rreth Tiranës

Shërbime Studentore

Fakulteti mundëson një sërë shërbimesh me synim rritjen e kapaciteteve të studentëve, marrjen e informacioneve në mënyrë të shpejtë dhe të saktë, si edhe inkurajon përfshirjen e studentëve në aktivitete të ndryshme të fakultetit. Ambjentet janë projektuar për të ofruar një hapësirë sa më të përshtatshme dhe cilësore për zhvillimin e veprimtarive studentore.

Më shumë rreth Shërbimeve Studentore
 1. Rreth Fakultetit
 2. Rreth Universitetit
 3. Rreth Tiranës
 4. Shërbime Studentore

Lajmërime

Lajmërime

Lajmërime

{{ item.titulli | limitTo: 96 }} {{item.titulli.length > 96 ? '...' : ''}}

{{item.date | date: "longDate"}}

{{item.short_desc | limitTo: 196 }} {{item.short_desc.length > 196 ? '...' : ''}} Lexoni të plotë artikullin

Evente

Evente

{{event.date | date:"MMMM"}}
{{event.date | date:"d"}}
{{ item.titulli | limitTo: 96 }} {{item.titulli.length > 96 ? '...' : ''}}
{{item.date | date:"d MMMM yyyy"}}
{{item.date | date:"HH:mm"}}
Detaje & Informacion

Orari Mësimor

Struktura Mësimore

Orari Mësimor, Semestri II, Viti Akademik 2016-2017
(i azhornuar)


 1. Lajmërime
 2. Evente
 3. Kalendari Akademik
 • Portali
  Portali

  Portali i Studentëve ofron mundësinë e regjistrimit në provime, publikimit të notave, kërkesave për rishikim, printimit të listës së notave dhe certifikatës përfundimtare, paraqitja e orarit mësimor si edhe mundësia e komunikimit pedagog-student.

 • Dokumenta per studentet
  Dokumenta për studentët

  Këtu do të gjeni të gjithë dokumentat e nevojshëm, që do t'ju duhet të përdorni gjatë studimeve tuaja në Fakultetin e Ekonomisë, Universiteti i Tiranës.

 • Bachelor
  Bachelor

  Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës është një zgjedhje unike për të ndërtuar një profil profesional dhe konkurrues në përputhje me nevojat e tregut.
  Gjeni më shumë

 • Master
  Master

  Me zhvillimin e vazhdueshëm të tregut të punës, konkurrenca do të bëhet akoma dhe më intensive. Programet e Msc-së që ne ofrojmë, ju sigurojnë zhvillimin e njohurive dhe të aftësive për t’u dalluar nga të tjerët dhe për të arritur synimet tuaja.
  Gjeni më shumë

 • PhD
  Doktoraturë

  Ndiqni kërkimet tuaja shkencore pranë Fakultetit të Ekonomisë, Universiteti i Tiranës, në një mjedis suportues për të qënë pjesë e grupit ndërkombëtar të studentëve të doktoraturës.
  Gjeni më shumë

 • Guida e Studentit 2016-2017
  Guida e Studentit

  Një guidë për studentët, viti akademik 2016-2017.
  Gjeni më shumë